Gyártás és fejlesztés

‘Széleskörű tudományos szakmai csoport áll rendelkezésükre, amelyeknek tagjai : biokémikus, bőrgyógyász, mérnök, biológus és gyógyszerész. A kozmetikumokat és étrendkiegészítőket Hollandiában, gépeiket Angliában, Németországban és Olas- zországban gyártják. Pascaud-nak saját laboratóriuma és ter- mékgyártó üzeme van.

A Pascaud termékek állatkísérlet és szintetikus tartósítószer mentesek. A termékeiket a legszigorúbb feltételek mellett magas színvonalon készítik. A minőségi előírások a gyógyszergyártási feltételeknek tesznek eleget. ISO 13485: 2003, ISO 13485:2003, ISO9001:2000, ISO 22000 en HACCP certifikáttal rendelkeznek.’

ISO egyedülálló kozmetikai tanusítvány

  • Az ISO minősítés jelentése:
  • Gyártás pormentes termekben (clean room)
  • Különálló, szétválasztott termek, az alapanyagok keveredésének kockázatának kizárása
  • A nyersanyag és a végtermék származásának dokumentálása
  • Minőségileg ellenőrzött teljesen dokumentált (alapanyagoktól a gyártásig)
  • Jól képzett szakemberek

Szigorú előírások

Az étrendkiegészítők kutatásában a következő egyetemekkel dolgoznak együtt Hollandia (Amsterdam és Leiden), Belgium (Gent, Leuven és Luik) Olaszország (Bologna), Franciaország (Marseille, Montpellier) és Görögország (Heraklion). Az R&D által összeállított preparátumok, csak akkor kerülnek értékesítésre, ha egyértelműen tudományos alapokra épülve bizonyítottan állapotjavító hatásúak és minőségileg meg- felelnek az előírt normáknak.

Az étrendkiegészítőkhöz felhasznált növények termesztési folyamatának meg kell felelnie a G.A.P. (Good Agriculture Procedures) normáknak. Ezen kívül a lefektetett kritériumok mellett a termelőknek még eleget kell tenniük annak, hogy az általuk felvásárolt alapanyagok a szigorú minőségi előírásoknak is megfeleljenek.