Ki is Mardge Pascaud?

A tökéletes szépség: önmagad elfogadása, a gének és a technikák ötvözete

‘Amikor 19 évesen elkezdtem ezt a szakmát, nem volt hagyománya a szépségápolásnak. Ez nem elégítette ki az igényeimet, és arra ösztönzött , hogy keressem azokat a kozmetikai irányvonalakat, amelyek a külső és belső egyensúlyra épülnek. Először a technikával kezdtem. A tudásomat elmélyítettem azokban a metódusokban amelyek a bőr természetes reparáló képességeit aktiválják. Így vált híressé a tűvel történő ránckorrekciós technikánk, a BioSkinJetting, ami a mai napig is egyedülálló.’

Saját termékek

Mardge PascaudMég ezután sem nyugodtam meg, a legjobb kozmetikai krémeket és étrendkiegészítőket akartam kifejleszteni. Így jutottam el egy külön kozmetikai vonal kifejlesztéséhez, amelyet elismert bőrgyógyászok és biokémikusok a saját gyárunkban készítenek. Fő szempontként a leghatékonyabb, legintenzívebb, legtisztább alapanyagok kiválasztását tartottam. Az eredmények felülmúlhatatlanok. Tökéleteset csak akkor alkothatsz, ha nem alkuszol meg, hanem a legjobbért küzdesz.

Pascaud megmutatja hogyan bontakoztasd ki belső kisugárzásod

Ezután megszületett a szépségháromszög harmadik eleme: a belső egyensúly. Jelentése: amikor a nők és férfiak felfedezik önmagukban azt az erőt, hogy miként tudják a belülről fakadó szépségüket a felszínre hozni. Ezt a harmóniát nevezem szépség háromszögnek. Eredménycentrikusság és ömagad elfogadása. Ennél jobb kombi- nációt nem lehet elképzelni. 1500 szalon alkalmazza kül- és belföldön az erre épülő irányelvünket. Legyen ez a tájékoztató az első lépés ahoz, hogy Ön is megismerkedhessen a szépség háromszög jelentésével. A Pascaud specialistáink készen állnak arra, hogy Ön is megtapasztalhassa a szépség új dimenzióját.