Correct

BioSkinJetting: természetes alternatíva a ráncfeltöltő anyagokkal szemben

  • Felszínes ráncok eltűnnek
  • Mélyebb ráncok finomodnak
  • Hatóanyag bejuttatása nélküli
  • Allergia kialakulásának nincs esélye
  • Természetes eredmény

Kezelés: a ránc illetve a heg környékét egy magas frekvenciájú géppel előkezeljük. Utána a ráncot vagy heget egy nagyon finom tű segítségével kiemeljük az alatta lévő szövetekből. A bőr erre a beavatkozásra kollagénképzéssel reagál, ami egy természetes töltőanyagot képez és tölti ki a ráncot belülről kifelé. Ez egy 100%-an biológiai alternatíva a ráncok feltöltésére.

Az ideiglenes piros csíkocskák, melyek a kezelés után keletkeznek, egyszerűen elfedhetők az erre a célra kifejlesztett Pascaud Cover krémmel. Néhány nap után teljesen eltűnnek. Nem kell szabadnapot kivenni, a kezelés teljesen fájdalommentes.

BioSkinSmoothing
A BioSkinSmoothing gép segítségével előkészítjük a bőrt a BioSkinJetting kezelésre, hogy tartósabbá és hatékonyabbá tegyük a BioSkinJetting ránc és hegkorrekciót. A BioSkinSmoothing gép 24 karátos arany simítójával egy impulzust továbbítunk a bőrbe. Ettől a ráncok és hegek körüli rostok összehúzódnak és kifeszülnek, így nyújtó hatást fejtünk a kezelendő felületre.

A BioSkinSmoothing gép kiválóan alkalmas még rozácea, fibrómák eltávolítására és hipertrófiás hegek kezelésére.

BioSkinJetting
Speciális technikával fellazítjuk a ráncot és ezáltal a bőrt közvetlenül a ránc alatt stimuláljuk új, fiatal collagén képzésére. Tehát nem fecskendezünk be más anyagot a bőrbe! Az új, fiatal "saját" kollagén egy úgynevezett párnácskát képez, ami felnyomja, feltölti a ráncot. A kezelés után láthatja hogy a kezelt ránc vagy heg egy vékony piros csíkocska lesz, ami héhány nap után elmúlik.

Kattints ide és űrlapunk kitöltésével igényeld meg INGYENES anti-aging kezelésünket, hogy teljes legyen az információd döntésedhez, szeretnél-e Pascaud Anti-Aging Specialista lenni.

Tekintse meg az eredményeket: 
Correct
Correct
Correct
Correct
Correct
Correct