Collagen Booster Box

Collagen Booster Box
Cím:
Collagen Booster Box

Leírás

A Collagen Booster Box egy komplett kúra természetes tisztaságú étrendkiegészítőkkel, az egészséges bőr, haj, köröm, és egy általános vitalitás eléréséért.
A Collagen Booster Boxban minden megtalálható, ami a ráncok belülről való feltöltéséhez és a természetes öregedési folyamatok lassításához szükségesek.
A Collagen Booster Boxban található anyagok a bőr mélyebb rétegeibe kerülnek, ahol a kollagén képződés történik. A kollagén a bőr egyik összetevője, amely biztosítja a bőr feszességét és kiegyensúlyozott hidratációját. A Box használatával a bőr vastagsága, rugalmassága, nedvességtartalma és feszessége jelen- tősen növekszik.
A vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak, enzimek, gyógynövények és egyéb bioaktív összetevők gyó- gyszerészeti minőségűek. Az alapanyagokat a legna- gyobb körültekintéssel válogatják ki, kizárólag a legjobb hajtásokat manuálisan szüretelik le. Emel- lett minden összetevőnél csak a szervezet által legkönnyebben hasznosítható változat kerül fel- használásra.
A box összeállítása olyan módon történt, hogy az összetevők egymással egyensúlyban legyenek, egy- mást kiegészítsék és erősítsék, de soha ne lehessen őket túladagolni. Mivel a bőr fiatalításához szükséges összetevőket lehetetlen egyetlen tablettába sűríteni, a box négy különálló étrendkiegészítőt tartalmaz, melyek külön-külön is megvásárolhatók.

A Collagen Booster Box tartalmazza:
Skin X, C&C, Collastim, Ultra Vital

Ráncok és bőröregedés esetén javasolt kúra: 2-3 hónapon keresztül mindegyik kiegészítőből naponta kettőt (reggeli és ebéd után egyet-egyet). A kúra után javasolt mindegyik kiegészítőből továbbra naponta egyet bevenni. Minél tovább használja a Boxot, annál látványosabbak és tartósabbak a változások. Az étrendkiegészítő állandó használatra is javasolt és megengedett.

Kezdődő ráncok esetén javasolt kúra: 2-3 hónapon keresztül mindegyik kiegészítőből naponta egyet.

Általános tanács, naponta fogyasszon el min. 1-1,5 liter vizet, próbáljon minimálisan napozni és ne dohányozzon!