Kezdődnek a Pascaud Tavaszi anti-ageing képzéseink! Ismerkedj meg DNA krémünk új összetételével!

Megújult a DNA krémünk!

A DNA krém egy új emulzió lett, a megújult összetételénél fogva a DNA krém egy víz az olajban emulzió.
Ennek köszönhetően a krém sokkal több ideig érezhető a bőrünk felszínén, ideális mindazoknak, akik szeretik a gazdagabb, teltebb termékeket, amelyeket tovább érezhetnek bőrükön. A krém hatására a bőr hidratált, bársonyos lesz, visszakapja rugalmasságát, komfort érzetét.

A DNA krém egy nagyon koncentrált bőrfiatalító anti-ageing termék. Magas koncentrációban tartalmaz tápláló, hidratáló és regeneráló összetételeket, többek között a DNA alga, biopeptidek és vörös kaviár. A kimagaslóan koncentrált, magas összetételénél fogva alkalmas a különlegesen gazdag és magasan koncentrált alap vitális elemekkel való kombinálásra, fehérjékkel, alacsony glikémiás indexű szénhidrátokkal, és különböző zsírsavakkal javítják a bőr kondícióját, állandó sejtosztódását. A DNA krém rendkívül erősen reparáló-regeneráló tulajdonságú, gondoskodik az ún. állandó sejtosztódásról, az állandó megújulásról. A bőrnek a nedvességtartalma megjavul, a bőr sokkal simább, szebb és feszesebb lesz, mint előtte.

Hatékony összetevői:
Alga-DNA: amely regeneráló tulajdonságú és gondoskodik az állandó megújulásról.
Biopeptid: gondoskodnak a bőr saját reparáló-regeneráló enzimműködéséről.
Vörös kaviár: amely nagyon erős hidratáló, japán vérfűnek is nevezik.
DNA Cream
Egy tégely nappalra és éjszakára, mely gondoskodik a gyors reparálásról és hidratációról, alkalmas az érzékeny bőrre, javítja a bőr vízháztartását és inkább a száraz, érzékeny bőrre ajánljuk.

Teljes elkényeztetése a bőrödnek!
A Pascaud specialistáknál igénybe vehetsz egy teljes DNA kezelést, amely egy luxus elkényeztető bőrfiatalító arckezelés. A kezelés során arcod, bőröd, a DNA marmagel pads-el van ápolva, amely egy lioflizált alga biomatrix. A DNA treatment alátámasztja a saját bőrünk regenerálását, revatilizálását. A DNA marmagel pads mellett Marmatix maszkot is helyezünk a bőrre, amely szintén egy liofilizálással, fagyasztva-szárítással készült alginált maszk, gondoskodik a bőr nedvességtartalmáról, ápolásáról, valamint egy nagyon enyhe peeling hatása is van. A DNA treatmentet minden bőrtípusra ajánljuk, különösen az idősödő, fáradt, száraz és stresszes bőr megváltója.

Szeretnél többet tudni mit jelenthet ez a kezelés?
Szeretnéd, hogy a mindennapi bőrápoló csomagodba bekerüljön a DNA krém?
Keresd Pascaud üzleteinket!

Kezdődnek a Pascaud Tavaszi anti-ageing képzéseink! Ismerkedj meg DNA krémünk új összetételével!