Megújult a Skin-X, új receptúrájánál fogva a neve is megváltozott: Skin-XDR

A Pascaud egy fantasztikusan új innovatív receptúrával változtatta meg a Skin-X étrendkiegészítőjét, ami egyben egy új nevet is kapott: Skin-XDR. Egy tabletta formájában összesűrítette a régi Skin-X összetételét és bővítette egy egyedülálló új hatóanyaggal, az Omega 7-el. Ez az Omega 7 növényi eredetű esszenciális, többszörösen telítetlen zsírsav, amelyet a homoktövisből extrakt formájából vontak ki. A Skin-X hatékonysága kiszélesedett az Omega 7 hatékony tulajdonságaival, ami extrahidratáltságot biztosít a nyálkahártyának és a bőrnek.

A Skin-XDR széles skálával tartalmaz esszenciális zsírsavakat, többek között: Omega 7, EPA, DHA, amelyek védelmet biztosítanak a cellulit kezelések során, lassítják az öregedési folyamatokat és javítják a vérkeringést. Az Omega 7 tartalmának köszönhetően biztosítja a Skin-XDR extrahidratációt a nyálkahártyának és bőrnek. Elkerülhetetlen használata a változókor idején, csökkenti a nyálkahártyák és a szem kiszáradását.

Hogyan használjuk a Skin-XDR-t?
Az étkezés alatt egy nagy pohár vízzel nyeljük le a tablettát. 3 hónapos használatát ajánljuk, ha 3 hónap után elégedett az eredménnyel, ajánljuk egy éven belüli megismétlését. A Skin-XDR a Collagen Booster Box egyik esszenciális fontos tagja.

Hogyan is lehet a folyékony halmazállapotú, esszenciális olajokat, szilárd halmazállapotú tablettába préselni? 2016 technológiai vívmányának köszönhetően az olajokat kiszárítják, és por formájában építik be a szilárd halmazállapotú tablettákba. Ezáltal könnyebben is lenyelhető, mindazok számára, akiknek korábban nehézségeik voltak a lenyelésével.

Megújult a Skin-X, új receptúrájánál fogva a neve is megváltozott: Skin-XDR